Advertisement

Szent György-hegy HAJNALIG

Szent György-hegy HAJNALIG

Június 3-án immár hatodik alkalommal indítja a balatoni szezont a Szent György-hegy HAJNALIG program. Újdonságként idén „nappali” és „hajnalig” helyszínek között is válogathatunk – csaknem 20 pincészet, borbolt, étterem, kert nyit ki, és lesznek új helyszínek is.


Szent György-hegy HAJNALIG



2023-ban közel 20 helyszín kóstolhatjuk meg a balatoni borokat a Szent György-hegy HAJNALIG rendezvényen. Az eseményen résztvevő pincészetek többsége családi borgazdaság, melyek között megtaláljuk a bio- és natúr borok készítésével foglalkozókat is.

Újdonság, hogy 2 féle helyszín lesz: NAPPALI és HAJNALIG. Az előbbiekre érdemes már délben érkezni, mert este 10-kor már zárnak. A Hajnalig állomásokon viszont délután indul be az élet, és egészen éjfélig, egyig tart" – mondja Budavári Dóra, az esemény kommunikációs vezetője.

 NAPPALI helyszínek 12:00-22:00

Boksay Pince, Borbolt a völgyben, Magashegy Pincészet, Napvirág Pince, Nyári Pince, Pap Wines, Szászi Birtok, Zöldülő Terasz.

HAJNALIG helyszínek 14:00-01:00

2HA, Gilvesy B-üzem, Hóbor Pince, Horváth Pince, Killer Pince, Molnár Pince, Napsárkán Pince, Pál Pince, Pláne Badacsony borterasz+Földi Bálint.

 A programok részletes ismertetőjét a www.szentgyorgyhegyhajnalig.com oldalon találjuk meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések